5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Kickboxen

Kickboxen is een vechtsport waarbij de handen en benen mogen worden gebruikt. Het combineert de stoten van het boksen met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Kickboxen draait om discipline, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, fysieke kracht, incasseringsvermogen en conditie. Het traint alle aspecten. Daarnaast geeft het mentaal een positieve boost. Hoewel de trainingen in het begin zwaar kunnen zijn, laat dit je niet tegenhouden. Je zult met elke les beter worden. Ben je zo gedreven dat je een kickbokswedstrijd aandurft? Trainen voor wedstrijden behoort tot de mogelijkheden!

Reguliere kickboxen

Deze lessen worden gegeven door Nadir en zijn bedoeld voor deelnemers vanaf 15 jaar. De lessen duren 1,5 uur en bieden een volledige kickbokstraining, waarbij alle aspecten van de sport aan bod komen. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen, maar een basisconditie is gewenst. Deze kun je ook opbouwen tijdens de lessen. Zo word ook jij snel een professional!

Drie soorten lessen

Naast deze regeliere kickboxlessen zijn er ook jeugd kickboxlessen en dames kickboxlessen

Durf jij het aan?

Aanmelden voor een les is niet nodig, tenzij je nieuw bent bij Unifit. In dat geval kun je je hier een proefles aanvragen. Bekijk hier het lesrooster.

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Femke
Femke geeft al jarenlang kwalitatieve pilateslessen binnen Unifit.

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google