5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Over Unifit

De visie van Unifit is om bewust bewegingsvormen aan te bieden, waarbij de centrale focus ligt op de hoge kwaliteit van persoonlijke begeleiding. Wat Unifit onderscheidt, is dat wij daadwerkelijk de beloofde persoonlijke begeleiding waarmaken die andere centra beloven. We vinden het geweldig om kennis en informatie over te brengen, vooral als het gaat om het behalen van jouw doelen.

Persoonlijke begeleiding

Kennis, ervaring en de hoogste kwaliteit van het persoonlijk begeleiden, daarmee onderscheiden wij ons van alle andere sport-, en fitnesscentra bij jou in de buurt. Een vast en klein team van medewerkers zet zich zonder concessies in om jou te helpen met je doelstellingen. Of dit nou doelstellingen zijn op gebied van trainingsvormen, voeding, verbeteren van klachten, fysieke uitdagingen of mentale uitdagingen. Wij vinden het belangrijk altijd met iedereen in contact te zijn en te blijven. Dit geldt voor elk nieuw lid en ook elk bestaand lid. Daarom proberen we up-to-date te blijven van jouw persoonlijke fitnessreis. Geen enkele weg wordt gelijk bewandeld. Dat is ook de reden dat we niet werken met standaard schema’s. Elke levensverhaal is anders en naar elk verhaal zijn we nieuwsgierig.

Hoge kwaliteit begeleiding

Bij Unifit staan we voor hoge kwaliteit begeleiding. Daaronder verstaan wij het voldoen aan de hulpvraag van de klant. Wij zullen ons in alle bochten wurmen om je te helpen. De één komt bij ons met een vraag en kan daarna aardig uit de voeten met alleen uitleg over de apparatuur en de ander heeft breder advies voor nodig is. Oftewel de één heeft meer begeleiding nodig dan de ander. Daarom leveren wij maatwerk begeleiding.

Medewerkers
Nadir

Bij Nadir stroomt het Unifit-DNA ook door zijn aderen. Hij staat altijd klaar om je met een glimlach te helpen, en hij houdt nauwlettend jouw voortgang in de gaten.

Niels

Niels deelt graag zijn passie voor krachttraining met jou door je te ondersteunen bij het verfijnen van je techniek of je te motiveren om nog een extra setje te doen.

Jinke

Jinke is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de spinningfiets, waar ze regelmatig voor de groep staat. Als er een instructeur uitvalt, staat Jinke altijd paraat!

Julia

Julia is al jarenlang trainer bij Unifit en verzorgt diverse lessen. Haar specialiteit ligt in het stimuleren van jouw potentieel door middel van doelgerichte training, en in cognitieve fitness!

Natasha

Met haar enthousiasme past Natasha perfect binnen het Unifit-team. Je ziet haar tussen de fitnessapparaten, en ook op de yogamat als er een instructeur uitvalt.

Jannie

Jannie voert je mee op het ritme van de muziek tijdens spinning! Tijdens haar lessen merk je nauwelijks dat je intensief aan het trainen bent; je wordt volledig meegesleept door de muziek en de reis op je fiets.

Teake

Taeke, Nederlands kampioen in de masters klasse op de weg in 2014, verzorgt fietslessen bij Unifit! Perfect voor racefietsers en mountainbikers om zelfs op donkere dagen hun vaardigheden te verbeteren of te behouden.

Femke

Femke geeft al jarenlang kwalitatieve pilateslessen binnen Unifit.

Aukje

Ook Aukje geeft Pilateslessen en staat bij Unifit bekend om haar ‘Fit lessen’. Een les waarin zij als enige uitblinkt.

Helen

Helen, een ervaren collega bij Unifit, staat bekend om haar expertise. Je kunt altijd rekenen op haar Yin-yoga en Dru-yoga lessen, die met veel liefde en aandacht worden voorbereid.

Selma

Selma, onze jongste Unifitter, brengt een schat aan ervaring met zich mee! Ze staat klaar met haar serieuze aanpak en daagt je met plezier uit tijdens een bootcamp of total workout les!

Marjan

Dans is Marjan's tweede natuur. In haar lessen neemt ze je mee in haar enthousiasme, waarbij je al snel ontdekt dat je niet alleen plezier hebt, maar ook veel van haar kunt leren.

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Julia
Julia is al jarenlang trainer bij Unifit en verzorgt diverse lessen. Haar specialiteit ligt in het s...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google