5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Over Unifit

De visie van Unifit is om bewust bewegingsvormen aan te bieden, waarbij de centrale focus ligt op de hoge kwaliteit van persoonlijke begeleiding. Wat Unifit onderscheidt, is dat wij daadwerkelijk de beloofde persoonlijke begeleiding waarmaken die andere centra beloven. We vinden het geweldig om kennis en informatie over te brengen, vooral als het gaat om het behalen van jouw doelen.

Persoonlijke begeleiding

Kennis, ervaring en de hoogste kwaliteit van het persoonlijk begeleiden, daarmee onderscheiden wij ons van alle andere sport-, en fitnesscentra bij jou in de buurt. Een vast en klein team van medewerkers zet zich zonder concessies in om jou te helpen met je doelstellingen. Of dit nou doelstellingen zijn op gebied van trainingsvormen, voeding, verbeteren van klachten, fysieke uitdagingen of mentale uitdagingen. Wij vinden het belangrijk altijd met iedereen in contact te zijn en te blijven. Dit geldt voor elk nieuw lid en ook elk bestaand lid. Daarom proberen we up-to-date te blijven van jouw persoonlijke fitnessreis. Geen enkele weg wordt gelijk bewandeld. Dat is ook de reden dat we niet werken met standaard schema’s. Elke levensverhaal is anders en naar elk verhaal zijn we nieuwsgierig.

Hoge kwaliteit begeleiding

Bij Unifit staan we voor hoge kwaliteit begeleiding. Daaronder verstaan wij het voldoen aan de hulpvraag van de klant. Wij zullen ons in alle bochten wurmen om je te helpen. De één komt bij ons met een vraag en kan daarna aardig uit de voeten met alleen uitleg over de apparatuur en de ander heeft breder advies voor nodig is. Oftewel de één heeft meer begeleiding nodig dan de ander. Daarom leveren wij maatwerk begeleiding.

Medewerkers
Nadir

Ook bij Nadir stroomt het Unifit-DNA door de aderen. U helpen met een glimlach is zijn unieke manier van werken.

Niels

Krachttraining is zijn passie, die passie deelt Niels graag met u, helpen met de puntjes op de i te zetten of te motiveren nog een extra setje te doen.

Jinke

Jinke zien we al jaren regelmatig op de spinningfiets voor de groep, mocht er een instructeur uitvallen dan staat Jinke altijd klaar!

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Nadir
Ook bij Nadir stroomt het Unifit-DNA door de aderen. U helpen met een glimlach is zijn unieke manier ...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google