5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Ontspanning en meer

Bedrijven in het Unifit-bedrijfspand

Niet alleen voor inspanning kun je bij Unifit terecht. In het pand zijn tal van bedrijven gevestigd. Elk bedrijf heeft zijn eigen motivatie om zich te vestigen bij een sportschool. Op deze pagina lees je meer over de bedrijven en de ondernemers in het Unifit-pand in Gorredijk.

Wil jij inspanning afwisselen met ontspanning? Dan is Unifit de plek om een heerlijk dagdeel voor jezelf te organiseren!

Haarstudio Birgit

Mensen voelen zich vaak snel op hun gemak door de uitstraling van de kapsalon. Het is dan ook een plek waar mensen vaak hun verhaal kwijt kunnen. Mensen krijgen hier vaak een thuisgevoel en voelen zich op hun gemak als ik aan het knippen ben. Dat zorgt voor een relaxte sfeer en je bouwt tegelijkertijd ook een goede relatie op met je klanten waardoor ze bij je blijven. Maak hier een afspraak bij haarstudio Birgit. 

CVC-nagelstylist

 

Mijn naam is Cynthia van Croonenburg en ik ben de eigenaresse van CVC-nailstylist. Sinds 1 november 2023 bevindt mijn nagelsalon zich in de sportschool Unifit, en dit was de beste keuze die ik heb kunnen maken. Bij Unifit zijn mensen bezig om zich fit en gezond te voelen, wat ook onder uiterlijke verzorging valt, zoals je nagels. Mijn bedrijf staat voor het behandelen van gezonde, natuurlijke nagels. Dat is ook waarom ik mijn werk zo leuk vind. Mensen voelen zich erg zelfverzekerd wanneer ze mooie, verzorgde nagels hebben, en daar voel ik me natuurlijk goed bij. Bij Unifit is het altijd supergezellig, waardoor de werksfeer ook altijd goed is en ik met plezier naar mijn werk ga. Maak een afspraak bij CVC-Nagelstyliste

BTER Financieel Gorredijk

Mijn naam is Benno de Haan. Sinds maart 2020 ben ik eigenaar en zelfstandig erkend financieel adviseur van BTER Financieel in Gorredijk. BTER Financieel staat vooral voor laagdrempelig hypotheekadvies. De meeste klanten komen bij BTER Financieel als ze een huis willen kopen. Verbouwen of verduurzamen is ook een reden om een afspraak in te plannen. Relatiebreuk of het oversluiten van een hypotheek zijn andere takken van sport waar we vaak mee te maken hebben. Naast hypotheekadvies krijgt een klant ook financieel advies. Situaties zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensionering worden besproken en waar nodig ontvangt een klant advies hoe tekorten juist kunnen worden opgelost. In Unifit wil ik mijn steentje bijdragen aan de financiële fitheid van klanten en leden. Voor mij is Unifit een uitstekende locatie, aangezien deze 7 dagen per week open is en er altijd reuring is. Het is er gezellig en de leden van Unifit weten steeds BTER mijn spreekkamer te vinden. Zelf ben ik actief lid van Unifit en incidenteel val ik in als fietsinstructeur. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel mij op 0613975584 of stuur een e-mail naar benno@bterfinancieel.nl. Graag tot ziens!

Natuurgeneeskunde praktijk By Auk

 

Bij Unifit combineren wij, Dina en Aukje, onze krachten in onze Natuurgeneeskunde Praktijk. Natuurgeneeskunde is onze passie en draait om behandelingen met natuurlijke middelen, gericht op het herstellen van balans in het lichaam. Onze aanpak omvat uitgebreide intakegesprekken en therapieën zoals kruiden, Bachbloesemremedies, voedingsadvies en massages. Het is belangrijk op te merken dat deze benadering bedoeld is als ondersteuning, niet als vervanging van reguliere geneeskunde. We bieden kennismakingsconsulten aan en hechten veel waarde aan een holistische kijk op gezondheid. Ik, Aukje, leg de nadruk op de balans tussen een gezonde levensstijl en genieten van het leven, Dina deelt haar passie voor kruiden en natuurgeneeskunde. Onze praktijk bevindt zich in het Unifit-centrum, waardoor we kunnen samenwerken met fitness begeleiding en fysiotherapie, en een toegankelijke sfeer kunnen bieden voor onze cliënten. By Auk is dagelijks op afspraak geopend, behalve op woensdag; op woensdag is Natuurgeneeskunde Praktijk Salvia bij Unifit geopend. Bekijk de diensten en maak een afspraak. 

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Nadir
Bij Nadir stroomt het Unifit-DNA ook door zijn aderen. Hij staat altijd klaar om je met een glimlach ...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google