5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Yoga

Yoga is een eeuwenoude praktijk die gericht is op het verenigen van lichaam en geest. Het omvat een combinatie van fysieke houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en ontspanningstechnieken. De effecten van Yoga zijn:

  • Verbetering van balans, vitaliteit en flexibiliteit.
  • Vermindering van stress en verlaging van de bloeddruk.
  • Ondersteuning bij depressie, burn-out, diabetes en angst.
  • Bevordering van compassie en verbetering van slaapkwaliteit.
  • Stimulatie van gewichtsverlies.

Helende Dru Yoga - Stilte in beweging

Dru Yoga helpt je om uit je overactieve geest, ook wel “monkey mind”, weer in contact te komen met je lichaam en vergroot je lichaamsbewustzijn. Kenmerkend voor Dru Yoga zijn de vloeiende bewegingen vanuit de wervelkolom, de ademtechnieken en de combinatie van stilte en plezier in de beweging. Naast de vele asana's (houdingen) omvat Dru Yoga ook Energy Block Releases (EBR's) en verschillende sequenties waarin houdingen achtereenvolgens worden uitgevoerd, zoals de Zonnegroet en Aardegroet. Dru Yoga is toegankelijk voor iedereen en heeft mij, Helen, naast vitaliteit, balans en ontspanning ook een nieuwe kijk op het leven gegeven.

Yin Yoga

Bij Yin Yoga brengt je lichaam je niet in de houding, maar brengt de houding je in je lichaam. Je blijft gedurende langere tijd in een houding en laat de zwaartekracht zijn werk doen. Hoewel het er rustig uitziet, kan het best uitdagend zijn. Maar wanneer je je eraan overgeeft, kun en wil je nooit meer zonder. Yin Yoga houdt de gewrichten, banden en bindweefsel in het lichaam gezond. Balans tussen Yin en Yang, tussen wilskracht en overgave.

Meer over de lessen

Bij Unifit worden de yogalessen gegeven door Helen in de zaal achter in de sportschool. De lessen bestaan uit een afwisseling tussen Dru Yoga en Yin Yoga. We hebben matten en blokken beschikbaar, maar je mag ook je eigen yogamat, kussen en blok meenemen. Op koudere dagen kan een deken handig zijn. Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen. Voor de yogalessen hoef je je niet aan te melden, tenzij je nieuw bent bij Unifit. In dat geval kun je hier een proefles aanvragen. Klik hier voor de actuele lestijden.

Aanmelden voor een les is niet nodig, tenzij je nieuw bent bij Unifit. In dat geval kun je je hier een proefles aanvragen. Bekijk hier het lesrooster.

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Jannie
Jannie voert je mee op het ritme van de muziek tijdens spinning! Tijdens haar lessen merk je nauwelij...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google