5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Gladiator Workout

Gladiator Workout klinkt intens en dat is het zeker. Ben jij in topconditie en op zoek naar een uitdagende les waarin je zowel kracht als uithoudingsvermogen traint? Doe dan mee met deze intense circuittraining.

Waarom meedoen?

Met een gladiator workout kun je je algehele fitheid en prestaties verbeteren. Deze workout is gericht op het vergroten van explosiviteit, snelheid en algemene atletische capaciteiten, waardoor je fysiek (en mentaal) sterker wordt. Het is ook een effectieve manier om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen.

Meer over de les

Julia zal deze training verzorgen in de zaal achter in de sportschool. De training duurt maximaal 60 minuten en kan met of zonder klein materiaal worden uitgevoerd. Je hoeft niets mee te nemen, behalve een flinke dosis doorzettingsvermogen. Na afloop van de training kun je genieten van een ontspannende cooling down en bij mooi weer wordt deze training soms buiten gegeven.

Aanmelden voor een les is niet nodig, tenzij je nieuw bent bij Unifit. In dat geval kun je je hier een proefles aanvragen. Bekijk hier het lesrooster.

OO7A7609.jpg

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Natasha
Met haar enthousiasme past Natasha perfect binnen het Unifit-team. Je ziet haar tussen de fitnessappa...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google