5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Fysio Fitness

Bij Unifit werken we nauw samen met De Praktijk, die medische fitness aanbiedt. Dankzij deze samenwerking hebben we korte communicatielijnen en is er een sterke overlapping tussen fitness en fysiofitness.

Het feit dat De Praktijk gevestigd is in Sportcentrum Unifit is een ideale situatie, omdat we goed op de hoogte zijn van elkaars activiteiten. Dit stelt ons in staat om altijd te overleggen bij twijfel, blessures en andere zaken.

Over Fysiofitness

Fysiofitness is speciaal ontworpen voor mensen die onder begeleiding van onze ervaren fysiotherapeuten revalideren na een blessure en/of operatie. Deze trainingen worden uitsluitend in groepsverband gegeven en zijn op afspraak. Na een aantal sessies bij de fysiotherapie is het mogelijk om door te stromen naar de trainingen van de instructeurs van Unifit, zodat je jouw vooruitgang kunt blijven vasthouden en klachtenvrij kunt functioneren.

Wat De Praktijk zegt over hun vestiging in sportcentrum Unifit: "Dankzij de goede samenwerking met sportcentrum Unifit kunnen wij u gezamenlijk helpen om ook na de succesvolle revalidatie verantwoord te blijven sporten in een veilige omgeving. Dit is mogelijk doordat Sportcentrum Unifit zich wil onderscheiden middels kennis, ervaring en de hoogste kwaliteit van het persoonlijk begeleiden. Met behulp van een vast en klein team van medewerkers zetten zij zich zonder concessies in om U te helpen om uw sportieve en mentale doelstellingen te halen."

Contact opnemen

Voor meer gedetailleerde informatie over fysiofitness van 'De Praktijk', kun je terecht op hun website van Fysiotherapie De Praktijk.

 

De praktijk - sportcentrum unifit

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Helen
Helen, een ervaren collega bij Unifit, staat bekend om haar expertise. Je kunt altijd rekenen op haar...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google