5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Fitness / cardiofitness

Fitness kan worden onderverdeeld in twee trainingsvormen: fitness- en krachttraining, en cardiofitness. Fitness- en krachttraining zijn gericht op het versterken van je spierstelsel, terwijl cardiofitness zich richt op het verbeteren van je hart, longen en bloedvaten om je conditie te optimaliseren.

Beide trainingsvormen zijn geschikt als je liever individueel traint en niet deelneemt aan groepslessen. Deze vormen bieden de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding op maat. Onze trainers zijn altijd aanwezig en zullen regelmatig vragen hoe het gaat en hoe ze kunnen helpen. Bij Unifit train je altijd onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers. We maken gebruik van fitnessapparatuur en losse halters van Technogym, waarbij je werkt met een persoonlijk schema om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om pre-operatieve training, blessureverbetering, fysieke activiteit, het behalen van een beweegquotum, het verbeteren van je conditie of gewichtsverlies, wij kunnen je helpen.

We raden je aan om een handdoek en een bidon mee te nemen tijdens je trainingssessies. Zo blijf je fris en gehydrateerd.

 

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Niels
Niels deelt graag zijn passie voor krachttraining met jou door je te ondersteunen bij het verfijnen v...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google