5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Pilates

Pilates is een groepsles die misschien wel relaxed lijkt, maar absoluut niet onderschat mag worden. Door de langzame en gecontroleerde bewegingen krijgen je spieren een flinke boost. Pilates traint je hele spiergroep en richt zich met name op de core-spieren, oftewel je powerhouse, wat zorgt voor indrukwekkende resultaten. 

De voordelen van Pilates

Een van de grote voordelen van Pilates is dat het je core-spieren versterkt. Door je buik-, rug- en bekkenbodemspieren te trainen, verbeter je je lichaamsstabiliteit. En een sterke core is cruciaal voor een goede houding, balans en totale lichaamskracht. Pilates bevordert ook je spierbeheersing. De langzame en gecontroleerde bewegingen bij pilates vragen om concentratie en precisie, waardoor je je bewust wordt van je spieren en hoe je ze gebruikt. Een ander pluspunt van Pilates is dat het blessures kan helpen voorkomen. Doordat de oefeningen zorgvuldig worden uitgevoerd met aandacht voor de juiste techniek, versterk je met deze workout de spieren rondom je gewrichten en vergroot het je flexibiliteit. Pilates helpt ook bij het ontwikkelen van lenigheid en soepelheid. De oefeningen strekken en verlengen namelijk je spieren, waardoor je lichaam flexibeler wordt. Dit kan vooral nuttig zijn als je vaak last hebt van gespannen spieren of als je je algehele flexibiliteit wilt vergroten.

Kortom: pilates biedt een veelzijdige workout voor je hele lichaam. Wil je een les volgen? De lessen worden gegeven door Femke en Aukje en duren 60 minuten. Bekijk dan de openingstijden en het rooster. De les vindt plaats in de zaal achter in de sportschool. Ben je nieuw bij Unifit? Vraag dan voor je eerste Pilatesles een proefles aan. 

pilates

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Helen
Helen, een ervaren collega bij Unifit, staat bekend om haar expertise. Je kunt altijd rekenen op haar...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google