5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Total Workout

Total Workout is een uitdagende les voor spierversteviging en versterking. Het is toegankelijk voor alle fitnessniveaus en richt zich op kracht en uithoudingsvermogen. 

Geschikt voor alle doelgroepen

Beginners kunnen profiteren van de gevarieerde oefeningen om spiergroepen te trainen en hun cardiovasculaire uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren. Algemene fitnessliefhebbers kunnen hun kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie verbeteren met een total workout. Mensen die willen afvallen kunnen profiteren van de combinatie van cardio- en krachttraining om calorieën te verbranden en spiermassa op te bouwen. Voor ouderen kan een total workout helpen bij het behouden van spiermassa, verbeteren van balans en coördinatie, bevorderen van botgezondheid en verhogen van mobiliteit.

Meer over de les

De les begint met een korte warming-up en traint de grote spiergroepen op verschillende manieren. Materialen zoals dumbbells, halterstangen, dynabands en fitballen worden gebruikt. Daag jezelf uit en ontdek je eigen niveau. De training duurt 60 minuten en wordt gegeven door instructeur Selma in de zaal achter in de sportschool.

Aanmelden voor een les is niet nodig, tenzij je nieuw bent bij Unifit. In dat geval kun je je hier een proefles aanvragen. Bekijk hier het lesrooster.

total workout

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Niels
Niels deelt graag zijn passie voor krachttraining met jou door je te ondersteunen bij het verfijnen v...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google