5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Algemene vitaliteit

Wil je werken aan je algemene vitaliteit? Super! Met name naarmate je ouder wordt, is het belangrijk om actief te blijven en fit te blijven. Hoewel de kwaliteit van belangrijke organen en lichaamsfuncties geleidelijk afneemt, kun je met de juiste inzet een positieve invloed uitoefenen op dit proces.

Maak van ouder worden een mooie en gezonde uitdaging

Een gezonde levensstijl met evenwichtige voeding, voldoende lichaamsbeweging en een goede nachtrust vormt de basis voor een goed gevoel. Het is mogelijk om een balans te vinden zonder dat je jezelf als een topsporter hoeft te gedragen. Het doel is om van het ouder worden een mooie en gezonde uitdaging te maken, waarbij je jezelf ondersteunt.

Wat ga je merken?

Elke dag zien we bij Unifit de positieve effecten van het werken aan algemene vitaliteit. Je zult misschien merken dat je conditie verbetert, dat je zonder moeite een trap op kunt, dat je voldoende kracht hebt om een boodschappentas vast te houden, dat je soepel kunt lopen zonder problemen, en dat gewrichtspijn, rugpijn en vermoeidheid verminderen. Ons doel is om je te helpen en na verloop van tijd zul je merken dat je taken gemakkelijker afgaan dan voorheen, en dat je meer energie hebt om de dag door te komen.

We zullen je voortgang op een positieve manier volgen en je begeleiden. Dit doen we door regelmatig check-ups te doen en te vragen hoe het met je gaat, zodat we je kunnen ondersteunen bij het behoud van je welzijn.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek om dit doel te bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Teake
Taeke, Nederlands kampioen in de masters klasse op de weg in 2014, verzorgt fietslessen bij Unifit! P...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google