5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Afslanken

Het verkrijgen van enkele extra kilo's is vaak geen uitdaging, zoals je ongetwijfeld weet. Daarentegen is het proces van gewichtsverlies een complexere opgave, waarbij aanzienlijke kennis en toewijding vereist zijn. Als je op het punt bent beland waarop je beseft dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan, willen wij je graag ondersteunen in dit streven.

Nu je de beslissing hebt genomen om af te slanken

Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht. Overgewicht bouwt zich vaak in de jaren op. Er is meestal een heel proces aan vooraf gegaan. Als je de beslissing hebt genomen om af te slanken, is het begrijpelijk dat je snelle resultaten verwacht. Bij Unifit werken we liever aan geleidelijke veranderingen, zodat je jouw lichaam op een duurzame manier kan transformeren naar een vorm die aansluit bij jouw levensstijl.

We willen werken aan je zelfbeeld. Gewichtsverlies is voor iedereen mogelijk. We weten dat je kunt bereiken wat je wilt. Toch is overgewicht niet de enige reden voor mensen om gewicht te willen verliezen. Het is opvallend hoeveel mensen denken dat ze niet passen binnen het heersende beeld van de samenleving op dit gebied. Om die reden laten we de termen 'overgewicht' en 'afslanken' wat losser. Want naast gewichtsverlies is het ook belangrijk om oude patronen te doorbreken, waardoor je je op lange termijn fit en vitaal voelt. Onze ervaring leert dat mensen die naar ons toekomen met de intentie om af te vallen en vervolgens ervaren dat hun vitaliteit toeneemt, hierdoor een positieve impuls krijgen. We streven ernaar om nieuwe gedragspatronen aan te leren, die resulteren in positieve beloningen. Dit alles doe je met het oog op het eindresultaat.

Samen met Unifit werken aan jouw doel

Wij nodigen jou van harte uit om samen met Unifit aan jouw fitnessdoelen te werken. Onze professionele coaches staan klaar om jou te helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt plan dat past bij jouw behoeften, mogelijkheden en doelen. Samen zullen we werken aan geleidelijke, duurzame veranderingen die jou op weg zullen helpen naar een gezonder en fitter leven. Of je nu al jaren met overgewicht kampt of gewoonweg streeft naar een betere versie van jezelf.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact met ons op en vraag een gesprek aan.

Laatste nieuws
Volg ons op Facebook!
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Jinke
Jinke is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de spinningfiets, waar ze regelmatig voor de groep sta...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google