5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Power Plate

Een zeer effectieve manier van bewegen op het gebied van krachttraining is de Power Plate. Met de Power Plate wordt op een unieke manier, via onbewuste rek-reflexen, in veel minder tijd en zonder extra belasting, meer resultaat geboekt dan met traditionele trainingsvormen.

Hoe werkt deze Power Plate nu? De Power Plate genereert trillingen die als energie worden overgedragen op ons lichaam. Deze mechanische prikkel geeft een rek-reflex die, afhankelijk van de ingestelde frequentie, 30 tot 60 maal per seconde plaatsvindt. Het gevolg hiervan is, dat de spieren continu zeer hard aanspannen. Door beweging wordt het lichaam moe, door rust herstelt het, door herhaling past het lichaam zich aan de inspanning aan, met als gevolg dat het prestatievermogen stijgt.

De Power Plate maakt spieren sterker, helpt mensen met reumatische aandoeningen, maakt spataderen minder zichtbaar en stimuleert de doorbloeding.

De Power Plate is voor iedereen! Jong en Oud, met of zonder blessures,topsporter of beginner, iedereen kan trainen met de Power Plate!

Trainen op de Power Plate heeft niet veel effect op uw conditie, dus wij adviseren u om naast het trainen op de Power Plate minstens een keer per week cardio training te doen.

Wilt uw de power plate eens proberen? Maak een afspraak met een van de instructeurs. 

1144.jpg

Laatste nieuws
Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Nadir
Ook bij Nadir stroomt het Unifit-DNA door de aderen. U helpen met een glimlach is zijn unieke manier ...

Bekijk alle medewerkers
4,8/5

Klantbeoordelingen

Powered by Google